30 junij 2010

Kracanje in fotke


Ne bom se opravičevala in iskala izgovorov zakaj nič ne pišem na blog. Ker ni nič omembe vrednega, pač standardne stvari s katerimi se srečujete tudi ostale. Trenutno ustvarjam bolj malo in večinoma le izpolnjujem naročila po raznih čestitkah (tudi nekaj nakita), ki pa jih nato pozabim poslikati.

Čeprav je bil blog prvotno namenjen le objavam raznih ročnih del, pa priznam, da ti kar zleze pod kožo in kmalu napišeš še kaj več kot samo kakšen material in kako si ga uporabil. Že ime bloga pove, da se v meni prepletajo različne zvrsti od katerih ste do sedaj lahko videli večino ročnih del in pokukali malo v moj svet hribov in plezarije. Vendar so še drugi svetovi. Mogoče me bo kdaj pičilo in bom kaj napisala o letenju in še drugih športih v mojem življenju. Tokrat samo malo kracam po blogu, da vidite, da še brcam in pokažem nekaj fotografij, ki so nastale v zadnjem času.

Seveda moja velika ljubezen - rožice v makro fotografiji. Niso ravno moj prvi izbor fotk, ravno toliko, da ne zarjavim čisto. Slikane so s Canon 5D, fiksen objektiv 50mm in makro obročki.
Lahko pa napovem, da bom napisala še kaj o kakšni knjigah v naslednjih objavah, saj obožujem knjige in po spletu okoliščin imam že nekaj mesecev priložnost, da dobim vse najnovejše, najbolj brane knjige v izposojo takoj ko pridejo na trg. Kar zna biti pa včasih kar malo problem, saj nato berem po pet knjig naenkrat, pa pride šesta pa bi najraje še tisto. Glede na lagodno počitniško vzdušje, ko si za na morje lažje vzamemo knjigo, pa vam kakšno lahko tudi predstavim.

3 komentarji:

Alenka pravi ...

Super fotografije!!!!Res si mega fotografka!

DODO pravi ...

Čudovite fotke delaš. Mi je všeč megleno ozadje, mi deluje tako mistično.

Helena pravi ...

Super, super in še enkrat super.
Komaj čakam tvoj izbor knjig!