16 marec 2010

Ptiček


Sem čisto pozabila, da vam tele še nisem pokazala. Pa naj nam tale ptiček že enkrat pričivka pomlad! Saj imam rada sneg, ampak v Ljubljani ga je pa letos že preveč. Pograšam toploto in zelenje. Smo šli v soboto plezat na Primorsko, natančneje v Črni Kal. In namesto rožic in zelenja nas pričaka sneg! Nikoli se mi še ni zgodilo, da bi bil tam sneg, sploh pa ne sredi marca.


Hvala Dekca za nagrado! Pa 7 resnic moram povedati o sebi. Ta bo pa težka. Pa vseeno.
1. sem čokoholik. Obožujem čokolado v kakršnikoli obliki. Ker pač vem, da sladkarije niso ravno zdrave in jih ni pametno preveč pojesti, se mi ni takega problema odreči navadni torti, piškotom, bonbonom, samo za to, da si lahko potem privoščim čokolado
2. ljudi moram spoštovati, če ne sem precej nepopustljiva do njih
3. sem trmasta in vztrajna; kar sicer še ne pomeni, da ne spremenim mnenja, ampak mora nekdo res dobro argumentirat in me tako prepričat o nasprotnem
4. ne prenesem rešilca. Če se pelje mimo mene, dobim mehka kolena. Pa se mi do sedaj še nikoli ni bilo potrebno peljati v rešilcu (in upam, da se mi nikoli tudi ne bo treba)
5. zelo cenim odkritosrčnost; zelo visoko cenim ljudi, ki mi povejo v obraz tudi stvar, ki bi me lahko prizadele ali bi lahko bila užaljena. Ker pravzaprav s tem pokažejo spoštovanje do mene, ker menijo da sem dovolj »zrela«. Ali pa se jaz tako potem tolažim ;P :)
6. v osnovni šoli sem gojila ose (pa se na mojo srečo niso izlegle)
7. ne rada se izpostavljam

3 komentarji:

Alenka pravi ...

Čestitka s ptičkom je zelo, zelo lepa!!!Deluje mi tako elegantno:)Lepo pa je bilo tudi kaj novega izvedeti o tebi. Res hvala bogu, da se ose niso izlegle!!!!

Suzy pravi ...

Tale čestitka je pa tako super!!! Resnice pa mene še čakajo. Včasih je težko govoriti o sebi.

Mojca pravi ...

gojila si ose:))))) joj, sem se nasmejala:)))) bravo, res moraš bit ena posebna punca:)
ta vikend je tudi mene presenetil sneg proti Primorski - sem mislila, da smo samo v republiki Zadrečki taki srečneži, da ga imamo neprestano in še in še. a tvoja čestitka je ena sama pomlad in ni šment, da zdaj pa res bo!