16 februar 2009

Čestitka in škatlica


Tole čestitko je pa za rojstni dan dobila starejša sestrica. Čeprav mi nekako tukaj ne sede najbolje tale barva, ampak zelena je njena najljubša, pa naj ji bo. Kozarca sta narisana in pobarvana z akvarelnimi barvicami. (Fotografijo kozarcev sem našla na netu in jo prerisala). Mašnico sem naredila na srečanju v Litiji (hvala Neniki za inštrukcije), rumeni trak je recikliran iz enega starega darila, zelena podlaga je suho embosirana s pomočjo fiskarsove teksturne plate party, rob okoli pa je vroče embosiran z zlatim prahom Gold Razzle Dazzle od Funstamps..

Dobila je tudi leseno škatlico obdelano s servetno tehniko.

6 komentarjev:

Suzy pravi ...

O, Oboje je lepo, a ta škatlica mi je fantastična. Lahko vprašam, kako si te črne črte delala? Si servetek izrezovala?

McCrafty /Klavdija pravi ...

Lepa čestitka, škatlica se mi pa še posebej dopade.

Tanc pravi ...

Hvala!
Servetek je v originalu bel z narisanimi črnimi in sivimi vijugami, rožicami. Izrezala sem ga po obliki škatlice in ne ob narisanih vijugicah. Dokler je bil samo z lepilom prilepljen gor se je ves sevetek poznal, ko pa sem polakirala, je rahla belina izginila, ostale pa so črne ter sive vijuge in praktično se ne pozna, da je narejeno s servetkom. Sicer ne vem, če ima to kakšno vezo, ampak delala sem z akrilnim lakom za čolne (navadnega akrilnega laka na vodni osnovi mi je zmanjkalo, pa se mi je mudilo in sem kar alkidnega uporabila)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Oboje je super krasno. Škatlica je za dol past. Mi je všeč, da si jo pustila naravno.
Lp, Nataša.

Suzy pravi ...

Tanc, hvala za odgovor. Verjetno ima lak svoj vpliv, saj je ta lak rahlo rjave barve in je najbrž zato belina porjavela :)

Neža pravi ...

No, vidim, da ste že razjasnile postopek pri škatlici. Ker sem z odprtimi usti zijala na ekran. Se mi je zdelo, da sem narobe prebrala - servetna tehnika - ker bi jaz prec rekla, da so ene sorte štampiljke. Fuuuul je lepa škatlica.