26 oktober 2010

Krst



V nedeljo smo imeli krst nečaka. V Plečnikovi cerkvi Sv. Frančiška Asiškega v Šiški. Cerkev me je čisto navdušila s svojo funkcionalnostjo. Okoli in okoli osrednje ladje (še vedno znotraj cerkve) je namreč "sprehajalna pot" rahlo skrita za stebri. Tako lahko popolnoma nemoteče celo mašo nabiraš kilometrino z otroškim vozičkom.


Sicer sem pa za krščenca naredila dve voščilnici, na koncu sem se odločila za prvo.


18 oktober 2010

Biznis



Najprej je bila želja po diskretnem majhnem nakitu za darilo. Ja, nekaj pa celo imam. Majhen obesek z micashift tehniko. Seveda zraven spada tudi škatlica. In ko režem, štempljam in sestavljam škatlico, se mi utrne ideja še za voščilnico, ki bi super pasala zraven. Najprej sem bila sicer skeptična kako bi črna pasala na "srečno" voščilnico, ampak saj ponavadi kdor ima rad diskreten nakit, se ne brani črno-bele elegance. Pa sem še to spravila v promet. Saj počasi bom pa še biznismen postala. ;)


14 oktober 2010

Dolgovi

Med poletjem je bilo kar nekaj porok. Žal sem se pravočasno spomnila slikati le to poročno čestitko. Ena podobna tejle mi je bila še posebej všeč. Ker je imela nevesta vijolčno poročno obleko, je bilo naročilo za vijolčno voščilnico, pa sem pozabila slikati.


Pri poročnih ponavadi še na notranji strani suho embosiram imena mladoporočencev. Nevpadljivo, ampak se mi zdi da dobi še eno posebno osebno noto in težo.


Tele obeske so pa dobile vzgojiteljice v vrtcu tamalihdveh. Ja saj, vem da je bilo to že celo večnost nazaj (junija), pa jih vseeno pokažem, ker so mi kar precej časa vzeli. Še posebej tista dva, ki imata mica shift tehniko za podlago.


Pa še malo obeskov za sporti. Tokrat zraven še kompletek z uhani.


In svečnik v mokume gane tehniki, je bil tudi narejen že ulala cajta nazaj.

11 oktober 2010

Gušt


Nisem še čisto za odpis. Saj ustvarjam. Sicer res zelooo malo, ker mi ne znese. Ampak vsaj kako naročilo, pa uspem skupaj spraviti. No pa tudi kaj za gušt si privoščim. Npr. zgornje čečkarije. Upam, da mi uspe pokazati stvari od zadnjih nekaj mesecev v naslednji objavi. Moram poiskati fotke, ki so raztreščene povsod.

10 oktober 2010

Vzornica



Že dolgo me ni kaj tako pretreslo, kot novica o Vavi. Težko se sprijaznim, da ne bom več videla energične, smeha in komentarjev polne Križkarce.
Vrtnica zate Vava. Ja, bila je rdeča.